Loading...
Menukort 2017-12-04T13:39:47+00:00

TYRENS MENU / VINMENU

Koldrøget laks

med citroncreme, tørret maltcrumbel, dildolie og urter

Langtidstilberedt kalvespidsbryst

med rødbeder, kål, rodfrugtepuré & kraftig kalveglace

Unika oste

med malt knækbrød, æbelchutney & ristede boghvedekerner

Chokoladetærte

med syltede solbær, karamel & chokoladestøv  

3 retter 298,- / 4 retter 325,-

Chardonnay, Casa Silva, Chile

Cocoon, Zinfandel, California

Carmenere Reserva, Chile 

Asti Spumante

3 glas 150,- / 4 glas 185,-

FORRETTER

Oksetatar af inderlår KR. 85,-

med madagaskarpeber, syltede rødløg & rugbrødsknas

Stegt kammusling  KR. 95,-

med kefir, citronolie og gulerødder

Letrøget andebryst KR. 80,-

med syltede bøgehatte, løgpure & karse

Muslingesuppe  KR. 80,-

med syltede små tomater, ingefær & urter

Koldrøget laks KR. 80,-

med citroncreme, tørret maltcrumbel, dildolie og urter

PRØV OGSÅ

“MENS DU VENTER SNACKS” KR. 39,-

Rodfrugtechips med dip
3 slags mandler
Kyllingeskind og svampemayo

BORDBESTILLING

RING 57 64 01 01

HOVEDRETTER

Smørdampet torsk KR. 198,-

med rødbeder, peberrod, bacon & sauce vin blanc

Grillet unghanebryst KR. 178,-

med sprødt skind, gulerødder & svampesauce

Rib eye steak 250g KR. 235,-

med hjemmelavet béarnaise & fritter

Tyrens burger KR. 100,-

250g Alm. Chili, eller bearnaise med grove fries ad libitum

Oksemørbrad af angus 225g KR. 245,-

med svampe, pomme rôsti & pebersauce

DESSERTER & OSTE

Chokoladetærte KR. 70,-

med syltede solbær

Pocheret pære  KR. 65,-

med vanilieis & saltkaramel 

Unika oste KR. 75,-

med æblechutney & ristede boghvedekerner

Vanilieis KR. 60,-

med hvid chokoladeknas & havtorn

Petitfours KR. 65,-

og valgfri kaffe

KAFFE

STORT UDVALG I KAFFE SPECIALITETER TIL DESSERTEN

VINKORT

Vinkortet er et af Danmarks mest ambitiøse – fuldt på højde med hovedstadens berømte madtempler. Her vil erfarne vinkendere få et henført blik ved gennemsyn. Der findes vine i alle prisniveauer og i utal af variationer. Kokken Y tyren har egen vinkælder som du er velkommen til at besøge når du er i restauranten.

SE HELE VINKORTET
Chablis, Pascal Bouchard / Bourgogne
295,-
Riesling, Trimbach / Alsace
250,-
Maranges 1. Cru, Bruno Colin / Bourgogne
450,-
Ch. La Commanderie, Pomerol / Bordeaux
345,-
Gevrey Chambertin, J. Faiveley / Bourgogne
625,-
Tavel rosé Domaine Genestière / Rose
210,-
Chateauneuf-du-pape, Font de Michelle /Rhône
498,-

TAKE-AWAY

PRØV EN AF KOKKEN & TYRENS POPULÆRE TAKE-AWAY MENUER OG SLIP FOR AT LAVE AFTENSMADEN SELV

SE UDVALGET HER
NYHEDSMAIL    FÅ SENESTE NYT

Få først besked når der er nyt på menukortet, vinkortet eller nye spændende arrangementer i huset. Og bliv holdt orienteret når vi løbende holder prøvesmagningsarrangementer i samarbejde med Skjold Burne Ringsted.

RESERVÈR BORD   ÅBNINGSTIDER

TIRSDAG-SØNDAG fra kl 17.00

Uden for normal åbningstid holder vi kun åbent ved forudbestilling (Min. 8 couv.)

SKAL DU HOLDE FEST?

LÆS MERE OM VORES FESTUDLEJNING

KOKKEN & TYREN TILBYDER OGSÅ

MAD UD AF HUSET – LÆS MERE OM “GOURMET TO GO”

LIKE OS PÅ FACEBOOK & SE BL.A.

ANMELDELSER

kokken og tyren logo