Loading...
Om 2017-11-03T11:42:11+00:00

MØD TEAMET HOS KOKKEN & TYREN

Michael Hørlyck
Michael HørlyckIndehaver og kok
Michael Hørlyck er indehaver og idemanden bag restaurant kokken & tyren. Michael er køkkenchef hos kokken og tyren og har VIP Teltudlejning ved siden af.
Thomas Von Appen
Thomas Von AppenKøkkenchef
Thomas Von Appen er køkkenchef og står for den daglige gang i køkkenet hos Kokken & Tyren. Thomas er oprindeligt udlært bager. Thomas er nu udlært kok og har stået i lære hos Michael Hørlyck hos Kokken og tyren
Lucas Lang
Lucas LangKok
Lucas er uddannet hos Kokken og Tyren. Lucas tager oftest ud som kok, til vores mad ud af huset koncept, gennem VIP Teltudlejning.

OM KOKKENE

Kokken og Tyren er skabt af og omkring Michael Hørlyck, som er en af Danmarks mest talentfulde unge kokke. Michael har blandt andet stået i lære hos Nikolaj Kirk. Efter svendeprøve med bronzemedalje, fulgte han som udlært kok, med Nikolaj til Formel B på Vesterbro. Senere er det blevet til tjanser på det ambitiøse VB Square, Kommandanten (to stjerner i Michelin) og La Petite Bourgogne.
I Ringsted har Michael fundet de ideelle fysiske rammer for sit eget gastronomiske koncept: Fransk/dansk menu, hyggelige omgivelser i de gamle og autentiske lokaler. For enhver der gæster Kokken & Tyren er det uomtvisteligt, at der er ægte madglæde og kærlighed til de gode oplevelser bag enhver ret.

RESTAURANTEN

Det intime og rustikke går hånd i hånd på restaurant Kokken & Tyren. Det er en stemning enhver gæst vil fornemme, så snart de træder ind fra Nørregade. De nænsomt restaurerede spisestuer udstråler både autencitet og hygge, og fra bordene forrest i restauranten er der udsigt til det åbne køkken, hvor man både kan dufte og se de delikate og velsmagende retter blive til. I alt er der plads til 46 gæster i restaurantens gadeplan og 30 ovenpå. Personalet er velbevandrede i såvel menuerne som vinkortet og altid parate til at komme med forslag til alternative sammensætninger og andre forfriskende nye forslag.

SELSKABS- OG MØDELOKALER

AFHOLD DIT SELBSKAB HOS KOKKEN & TYREN.

Intet er for stort til at kunne udføres eller for småt til at opnå respekt. Kokken & Tyren sætter en faglig ære i, at gøre enhver fest eller sammenkomst til en sublim gastronomisk oplevelse. Her findes intet standardkoncept, som kunderne spises af med. Kokken & Tyren ønsker at levere en kulinarisk totaloplevelse, der er nøje afstemt i samspil med arrangørerne af selskabet. Ethvert arrangement begynder derfor med en snak om kundens ønsker. Priserne kan variere efter ønske; men kvalitetsniveauet er uden for enhver diskussion – og altid på et garanteret højt niveau. Opdækning og udsmykning kan indrettes efter arrangørens ønske. Og gerne med kreative tips og vejledning fra personalet.

GÅRDHAVEN & RØGERI

SPIS UDENDØRS OG OPLEV RØGERIET.

Restaurant Kokken & Tyren har i forlængelse af den smukke spisestue en romantisk gårdhave, hvor gæsterne kan indtage en aperitif eller nyde selve middagen. En perfekt ramme, hvad enten det drejer sig om selskaber eller en hyggelig middag for to. Gårdhaven har pladser til 40 spisende gæster. Skulle vejrguderne være mindre venligt stemt kan gårdhaven overdækkes med parasoller, og gasvarmelygter kan genskabe den fraværende sommervarme.

Det gastronomiske niveau har fået et ekstra løft idet Kokken & Tyren har sin egen rygeovn, hvor der både kold- og varmryges fisk, fjerkræ, oksekød og sågar ost. Røgeriet er centralt placeret i gårdhaven, så gæsterne – lige som i restauranten – kan følge tilblivelsen fra første parket.

kokken og tyren logo