Take away fra Kokken & tyren

Slip for lave aftensmad og benyt dig take away tilbud fra kokken og tyren. som take away kan du f.eks få den lækre “tyrens burger”, tapas posen eller hvad med en lækker bøf? Tapas posen skifter ugentligt indhold så der hele tiden kommer nye lækre smagsvarianter. Burgeren er fast inventar på kortet. den kan købes tirsdag til søndag. Du kan se udvalget af take away fra kokken og tyren herunder. Vi modtager bestilling på take away, via telefon i vores åbningstid 14-21. Gældende for hele take away konceptet er at man som kunde selv skal hente maden i restauranten. Vi fører ikke udbringning. Husk at bestille i god tid da der kan være travlhed i køkkenet.

God fornøjelse med take away fra kokken og tyren.

Bestilling

For at bestille take away fra Kokken og tyren ringer du til os os i tidsrummet 14-21. OBS:Vi modtager helst ikke bestillinger på take away via facebook, da vi grundet travlhed i køkkenet ikke altid ser din bestilling.

RING PÅ 57 64 01 01

tapas posen

Tapas posen

Bestil den populære tapaspose to go – Kun fredag / Lørdag

Velsmagende tapaspose med forskellige lækkerier fra kokken, som take away fra restaurant Kokken & Tyren. Afhentes i restauranten fra kl. 16.00 og kan bestilles ved at ringe til os fra kl. 14.00 på telefon 57 64 01 01.

PRIS 2 pers. 250;-

take-away-chili-con-carne

Chili Con carne

Lækker chili con carne to go

Slip for at lave maden selv, og bestil en lækker Chili con carne som take away. Skal afhentes i restauranten og bestilles ved at ringe til os. Prisen for chili con carne take away er pr. couvert.

PRIS 1 pers. 75,-

take-away-tyrens-burger

Tyrens burger

Kan bestilles tirsdag-søndag

Nogen vil bestå, den er byens bedste burger, men det må du selv vurdere. Den er i hvert hjemmelavet og består af 250g flammegrillet US Angus Beef med ost, bacon, frisk salt og hjemmelavet fries.

NYHED!

Nu kan du også bestille Tyrens burger i 2 andre versioner. Præcis som vores originale burger, er de med pommes fritter og dressing for kun 90 kr. som takeaway.

Tyrens bearnaiseburger med syltede rødløg
Tyrens chiliburger med jalapenos.

PRIS 90,-

take-away-mørbradgryde-kokken-og-tyren

Mørbradgryde

Kan bestilles tirsdag-søndag

Slip for at lave aftensmaden. Prøv en velsmagende mørbradgryde med svampe og små kartofler. Friske råvarer og kød der smelter på tungen.

PRIS 75,-