Sponsoreret indlæg

Sexlegetøj forveksles ofte med noget man kun har, hvis man er single og alene – for når man har en partner, er det sjov og ballade nok i sig selv!

Men sådan er det nu ikke helt. Selvom meget er designet netop til et ”single”-formål, så er rigtig meget også lavet den anden vej rundt til, at man er to – og at det skal maksimere nydelsen.

Hvordan du/i vælger at bruge det, vil vi ikke blande os i, men her er 5 af de mest populære stykker sexlegetøj til et frækt forspil fra den lækre side Private Play – Sexlegetøj & Lingeri webshop (for to personer el. flere 😉

  1. Frækt undertøj

Nummer ét på vores liste er den største klassiker nemlig det frække undertøj. Her er der uden berøring allerede varmet godt op under kedlerne når din partner kommer valsende i en lille kjole, en gennemsigtig BH eller en fræk bodystocking.

Med det frække undertøj kan I så begive jer ud i de næste discipliner, men det er ikke sikkert, at i når så langt!

Fordelen ved undertøjet er, at det ikke kun er til forspillet, det kan bruges, men også til dagligt, hvor der i løbet af dagen kan sendes billeder eller andet, som ”opvarmning” til om aftenen. Herved får forspillet et ekstra langt (og pirrende!) forløb, og måske tøjet bare bliver flået af når I ses senere den dag 😉

Se Private Plays udvalg af frækt undertøj her.

  1. Vibrator

En vibrator er et fantastisk lille stykke sexlegetøj til forspillet. Med kælende strøg kan du bringe din partner til helt nye højder allerede inden i er rigtig begyndt!

Vibratoren kan bruges til både ham og hende, og der behøver ikke være tale om penetrering allerede fra start – blot let berøring på de erogene områder, hvilket gælder både hende og ham.

Den lille (eller store!) vibrator er batteridrevet og der er mange timers sjov og fornøjelse i den. Men allerede på 10 min. vil vi godt garantere, at der allerede der er fyret godt op under kedlerne 

Vibratorerne kommer i mange størrelser, former og farver – og visse med ekstra funktioner. Der er med garanti en vibrator for lige netop jeres smag og frække forspil.

Se Private Play udvalg af vibratorer her.

  1. Penisring

Denne er blevet en nyklassiker, og er som sådan ikke et sexlegetøj. Men formålet med den er, at han holder længere, hvilket næsten kan være et problem med et langt forspil.

Der er med andre ord fare for, at han er færdig inden i for alvor er kommet i gang efter forspillet, fordi han kan blive meget opstemt.

Men en penisring lægger en dæmper på ”kanonen”, så den ikke går af i utide, hvilket i begge har langt mere fornøjelse af – og herved kan I nyde en meget længere og mere intimt forspil!

Se Private Play udvalg af penisringe her.

  1. Dildo (+olie/glidecreme)

Forspillet kan efter fx brug af en vibrator godt udvikle sig til, at man ”forkæler” hende inden i går rigtigt i gang.

Netop populariteten af #3 er et godt eksempel på, at det hele kan være overstået lidt hurtigt, så med en fræk dildo kan hun få en ”let” omgang inden han tager over.

Private Play dildoer fås også i mange former, farver og størrelser, så I kan gøre det til præcis det i vil 😉

For en endnu større nydelse og karaktér af massage og forkælelse, så kan vi klart anbefale brug af olie eller glidecreme. Herved føles penetreringen ikke på samme direkte måde, hvilket gør, at hun (eller han) holder længere. Der er her mere tid til selve forspillet, hvilket for nogle kan være nok i sig selv. Giv det et frækt forsøg og kombinér gerne med de øvrige forslag.

Se Private Play udvalg af dildoer her.

  1. Anal stimulans

Her bevæger vi os mere over i den faktiske akt vil nogle mene, men anale stimuli behøver ikke komme af penetrering og kan sagtens bare være berøring og massage.

Anale stimuli kan virke for begge parter, så her kan der altså være legetøj mv. for jer begge til intimt og frækt forspil.

For mange er berøringen alene nok til at det er yderst ophidsende, og igen kan en god olie eller glidecreme være med til at løfte oplevelsen.

For andre kan let penetrering være dét, der løfter taget på soveværelset inden i for alvor går til stålet. Her kan en lille vibrator også være et super godt legetøj og der er både vibratorer og dildoer til netop det formål.

Prøv jer frem, det vil i ikke fortryde 😉

Se hele vores udvalg af analt sexlegetøj her!

Private Play Sexlegetøj & Lingeri